Vandaag gesloten
  • casarca
  • Carolinaeend
  • baikaltaling
  • nubgeit
  • geleFluiteend

BEZOEKERS

Tijdelijk gesloten

13 januari 2021

De lockdown is verlengd tot en met 9 februari. Dit betekent dat de poort van het Kasteelpark voorlopig nog even dicht blijft voor bezoekers. Dit geldt ook voor jaarkaarthouders.
In de tussentijd verzorgen we met ons team vol liefde voor alle dieren, bomen en planten in ons park. Achter de schermen wordt hard gewerkt. De speeltuin is inmiddels voorzien van snippers, het otterverblijf wordt gereed gemaakt voor de komst van een partner voor ons mannetje en een nieuwe mega-speurtocht is in ontwikkeling. Via Facebook en onze website houden we u op de hoogte van de laatste nieuwtjes.
Wilt u ons steunen? Dat is zeker mogelijk. Uw steun kunnen we in deze periode nog steeds gebruiken. U kunt bijvoorbeeld een dier adopteren, een donatie doen, een actie organiseren of een ecotas kopen. Meer informatie hierover staat onder de rode Steun het park.
We hopen u dit voorjaar in goede gezondheid weer te mogen begroeten in ons park.

Tijdelijk gesloten

Ander Actueel

Sluiten

Door de huidige corona-maatregelen is het park;

Door de huidige corona-maatregelen is het park;