Vandaag gesloten
  • wasbeer3
  • pallaseekhoorn
  • Schildpad01
  • geelkop
  • lynx1

STEUN HET PARK

Henk rolt 100 km voor Kasteelpark Born

Update: Henk heeft inmiddels al gerold op zondag 3 mei 2020. Hij ging van start om 6.00 uur 's ochtends en kwam om 16.00 uur op de eindbestemming aan. Hij heeft hiermee €10.945,00 mee bij elkaar gerold! Wij zijn dan ook supertrots op onze vrijwilliger!

Update: in verband met de weersomstandigheden gaat Henk op zondag 3 mei 2020 zijn tocht volbrengen.

De afgelopen tijd hebben vele bezoekers en ondernemers het Kasteelpark gesteund om ons door de Coronacrisis te helpen. Hier zijn we ontzettend blij mee.

Op zaterdag 2 mei is er een nieuwe grote steunactie. Voor het Kasteelpark rolt Henk Baggen, vrijwilliger kindereducatie in ontdekkingshut de “Wasjbear”, 100 km in zijn handbewogen rolstoel. Hoewel Henk al 34x de Kennedymars in zijn rolstoel heeft volbracht, wordt dit toch een extra uitdaging voor hem.
Henk start zijn tocht om 6 uur ‘s morgens. De route voert door onze directe omgeving: Born, Buchten, Holtum, Susteren, Nieuwstadt, Sittard, Guttecoven en Graetheide. Deze route van 25 km lengte legt Henk vier keer af. Rond 17 uur verwacht Henk klaar te zijn met zijn monstertocht.
(Mocht het onverhoopt bar slecht weer zijn op 2 mei, dan zal Henk een nieuwe datum uitkiezen.)

Vanwege de Coronacrisis wordt het een eenzame tocht voor Henk. Onderweg hangen op verschillende punten banners van het Kasteelpark om Henk aan te moedigen.
Als begeleider rijdt op de achtergrond onze mascotte Archie de uil in een busje van het park mee, maar er zijn geen ontmoetingsplaatsen onderweg voorzien. Zwaaien mag natuurlijk wel! 

Wilt u Henk sponsoren?
Belangstellenden kunnen een bijdrage per km sponsoren of een totaalbedrag, elk bedrag is daarbij welkom! Wilt u deze bijzondere, sportieve actie steunen, dan kunt u uw donatie overmaken op ons bankrekeningnummer NL35RABO0108386643 tnv. Stichting Kasteelpark Born onder vermelding van “100 km rollen.

U kunt ook via de volgende link uw donatie overmaken:

Donatie


Onder de sponsoren van de tocht worden 4 jaarkaarten voor het Kasteelpark verloot.

Medewerkers van het park wensen Henk veel succes bij zijn tocht!

Route Henk 100 km tocht

henkrolt