Vandaag open van 10:00 tot 18:00 Morgen van 10:00 tot 18:00 geopend!
  • ibis1
  • neusbeer2
  • geelkop
  • Mergellandschaap
  • pallaseekhoorn

HET PARK

Themadag: dino's

10 juli 2024

Op zondag 21 juli staat het Kasteelpark in het thema van dino’s! Neem bij de kassa de speurtocht mee en leer van alles over dinosauriërs en fossielen. Graaf als een echte archeoloog fossielen op, ontdek hoe de werelddelen zijn ontstaan, leer welke dieren uit het park afstammen van de dino’s en maak een rotstekening.

Van 13 – 16 uur kun je op het plein bij de wasberen als een echte paleontoloog een dino-ei ontleden en ontdekken welke dino het ei heeft gelegd. Robby is aanwezig met zijn verzameling schedels. Zoek bij de foto’s van de dieren de juiste schedel.
Maak bij de knutseltafel een dinoknutsel, speel dino-memory of laat je tegen een kleine vergoeding schminken.

Themadag: dino's

Meer Nieuws