Vandaag open van 10:00 tot 18:00 Morgen van 10:00 tot 18:00 geopend!
  • parkiet3
  • Schildpad03
  • neusbeer1
  • cavia
  • zwaan2

HET PARK

Rabo ClubSupport

04 september 2023

Vanaf 4 september gaat Rabo ClubSupport van start. U kunt dan aangeven welke organisaties steun verdienen bij het uitvoeren van projecten. Bent u lid van de Rabobank Zuid-Limburg West? Dan kunt u ook een stem uitbrengen op het Kasteelpark.

In het Kasteelpark leven berberapen. Deze soort wordt in de natuur met uitsterven bedreigd. Het huidige verblijf van de berberapen wordt gerenoveerd. De nieuwe inrichting van het verblijf sluit dan goed aan bij de leefomstandigheden in het wild. De berberapen kunnen dan naar hartenlust klimmen en klauteren, spelen in een beekje en uitrusten in een van de klimtorens. Met uw bijdrage kunnen we een prachtige klimtoren bouwen voor de berberapen.

Rabo ClubSupport

Meer Nieuw