Vandaag open van 10:00 tot 18:00 Morgen van 10:00 tot 18:00 geopend!
  • chaamshoen
  • neusbeer1
  • bergeend
  • zwaan1
  • konijnen

HET PARK

Eet smakelijk!

18 augustus 2023

Een maand geleden was onze jaarlijkse kunstmarkt. De standhouders stonden er met allerlei verschillende materialen. Van sieraden tot keramiek.
Bart stond op de kunstmarkt met zijn zelf geperste walnotenolie. Hij had ook zijn pers mee en heeft ons laten zien, hoe hij zijn walnotenolie maakt. Wanneer de olie uit de walnoten geperst wordt, blijft er pulp over.
Normaal wordt dit weggegooid, maar Bart vroeg of de dieren in het Kasteelpark dit misschien lekker vonden. Een van onze dierverzorgers heeft wat walnotenpulp aan de stekelvarkens gegeven. Na even te snuffelen, werd het lekker door de stekelvarkens opgepeuzeld.