Vandaag open van 10:00 tot 18:00 Morgen van 10:00 tot 18:00 geopend!
  • wasbeer3
  • Schildpad01
  • neusbeer2
  • neusbeer1
  • koe kwak

HET PARK

Zilveren Uitje 2022

18 februari 2022

Kasteelpark Born is op donderdag 17 februari door de leden van de ANWB gekozen tot Zilveren Uitje 2022 van Limburg.
Hier zijn we bijzonder trots op! Iedereen die zijn/haar stem heeft uitgebracht willen we enorm bedanken. Kasteeltuinen Arcen zijn het Gouden Uitje en Mind Mystery zijn het Bronzen Uitje van Limburg geworden.

Op het rapport prijken drie vette achten en twee negens. Uit de reviews blijkt dat u enorm geniet van de sfeer in het park, de goede leefomstandigheden voor de dieren, de toegankelijkheid voor jong en oud, dat uw hond welkom is en dat u uitermate tevreden bent over de klantvriendelijkheid van onze medewerkers. Tips die we meekregen is onder meer aandacht voor gezondere eetvarianten in de horeca. Dit heeft onze aandacht. Ook het vinden van een parkeerplek wordt een aantal keer genoemd als verbeterpunt. Hiervoor wijzen we u graag door naar de Markt in Born.