Vandaag open van 10:00 tot 18:00 Morgen van 10:00 tot 18:00 geopend!
  • baikaltaling
  • zilvervos1
  • zwaan1
  • steppearend02
  • wasbeer2

HET PARK

RaboClubkascampagne

07 oktober 2021

Zoals u ongetwijfeld in de media heeft gelezen, gaat de ingang van het Kasteelpark verhuizen naar de andere kant van het park. Momenteel is er druk overleg tussen de gemeente, het Kasteelpark en een aantal bedrijven over de voorbereidende werkzaamheden en de planning van deze operatie. We hopen van ganser harte dat u met het opening van het zomerseizoen 2022 via de nieuwe ingang het park kunt betreden.

Leden van Rabobank Westelijke Mijnstreek kunnen van 4 t/m 25 oktober aangeven aan welke vereniging of stichting zij een donatie willen geven. U kunt maximaal 3 stemmen uitbrengen op 3 verschillende verenigingen of stichtingen. We zouden het erg leuk vinden als u ook een stem wilt uitbrengen op Kasteelpark Born. De donatie gaan we gebruiken voor het verfraaien van de nieuwe entree.