Vandaag open van 10:00 tot 18:00 Morgen van 10:00 tot 18:00 geopend!
  • damhertjong
  • kroonkraanvogel
  • Baardagamen
  • savannah1
  • Schildpad01

HET PARK

Hier zit een luchtje aan!!

01 juli 2021

Kom van 1 juli t/m 31 augustus 2021 een frisse neus halen in het Kasteelpark en haal je neus niet op voor de Mega-speurtocht rondom het thema Geur. Neem een paspoort mee bij de kassa en volg de looproute. Kijk verder dan je neus lang is en leer hoe je geuren kunt ruiken, maar ook dat sommige dingen (met opzet) geurloos zijn. Geuren kunnen ons waarschuwen, maar ook fijne herinneringen losmaken. Dieren kunnen vaak beter ruiken dan wij. Daar maakt de mens dankbaar gebruik van bij bijvoorbeeld het opsporen van drugs in bagage op het vliegveld, maar ook door het inzetten van Herorats. Weet jij welke neus bij welk dier hoort en hoe de poep van een ezel of een papegaai eruit ziet? Doe je stinkende best om alle vragen te beantwoorden!

N.B. Neem ook even een kijkje bij de poepfeitjes op de toiletten en neem een stinkie-selfie!

Sluiten

Reserveer online

Reserveer online