Vandaag gesloten
  • neusbeer2
  • zwaan2
  • neusbeer1
  • Schildpad01
  • kroonkraanvogel

HET PARK

Nog eventje geduld

15 april 2021

De lockdown is verlengd tot en met 18 mei. Dit betekent dat de poort van het Kasteelpark voorlopig nog even dicht blijft voor bezoekers. Dit geldt ook voor jaarkaarthouders.
Laten we van ganser harte hopen dat Stap 2 van het heropeningsplan dan in werking kan worden gezet.
In de tussentijd verzorgen we met ons team vol liefde voor alle dieren, bomen en planten in ons park. Achter de schermen wordt hard gewerkt. Alle dieren en kunstwerken in het park hebben nu een eigen informatiebordje gekregen. We gaan nu langzaamaan het terras poetsen, de ramen lappen en de paden onkruidvrij maken, zodat alles piekfijn in orde is als de poorten weer open mogen. Via Facebook en onze website houden we u op de hoogte van de laatste nieuwtjes.
Wilt u ons steunen? Dat is zeker mogelijk. Uw steun kunnen we in deze periode nog steeds gebruiken. U kunt bijvoorbeeld een dier adopteren, een donatie doen, een actie organiseren of een ecotas kopen. Meer informatie hierover staat onder de rode Steun het park.
We hopen u dit voorjaar in goede gezondheid weer te mogen begroeten in ons park.

Sluiten

Door de huidige corona-maatregelen is het park;

Door de huidige corona-maatregelen is het park;