Vandaag open van 10:00 tot 18:00 Morgen van 10:00 tot 18:00 geopend!
  • wallaby
  • boerenganzen
  • oehoe2
  • minivarken piggy
  • Moeflon jong

HET PARK

Zilveren Uitje van Limburg

23 januari 2020

Op woensdag 22 januari jl. werd Kasteelpark Born door de leden van de ANWB uitgekozen tot ZILVEREN UITJE VAN LIMBURG 2020!

Voor het tiende jaar organiseerde het Land van ANWB de verkiezing voor het Leukste uitje van Limburg. Kasteelpark Born deed voor de 7e keer mee en eindigde de voorgaande jaren steeds in de top 3 van Limburg. Dit jaar werden we opnieuw genomineerd en uitgenodigd om de feestelijke uitreiking bij de Kasteeltuinen in Arcen bij te wonen.

Alle zeven genomineerden van Limburg waren uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Via een beeldscherm werden de genomineerden gepresenteerd en vervolgens werden de winnaars bekend gemaakt.

Als Bronzen Uitje rolde de Alfa Bierbrouwerij uit Thull uit de hoge hoed. Het Kasteelpark werd het Zilveren Uitje en Kasteeltuinen Arcen het Gouden Uitje van 2020.

Uit het juryrapport bleek dat de leden van de ANWB erg te spreken zijn over de vriendelijkheid van het personeel, de prijs/kwaliteit verhouding en de sfeer in het Kasteelpark. Hier zijn we bijzonder trots op.

We willen daarom ook iedereen die op ons gestemd heeft ontzettend bedanken. Mede namens uw steun hebben we deze prijs gewonnen.
Ook in 2020 hopen we u weer als bezoeker van het Kasteelpark te mogen begroeten.