Vandaag open van 10:00 tot 18:00 Morgen van 10:00 tot 18:00 geopend!
  • Bateleur
  • ooievaar
  • hawaiigans
  • chaamshoen
  • zwaan1

HET PARK

Oude foto's

19 december 2019

Al eerder hebben we gevraagd of u nog oude foto's heeft van het Kasteelpark ivm het 50-jarig bestaan in 2020.
Een aantal bezoekers heeft de foto-albums reeds doorgespit en we hebben o.a. sfeerfoto's ontvangen van het gezin op bezoek in het Kasteelpark en ook foto's van dieren. Deze laten zien hoe de visie over het houden van dieren in 50 jaar tijd enorm is veranderd!
Met de kerstvakantie in aantocht zouden we het erg op prijs stellen als u ook uw foto-albums, diaverzameling etc nog eens doorspit en uw foto's met het Kasteelpark wilt delen. U kunt uw bijdrage sturen naar info@kasteelparkborn.nl of inleveren bij de kassa. Graag ontvangen wij de foto's voor eind januari 2020.