Vandaag open van 10:00 tot 18:00 Morgen van 10:00 tot 18:00 geopend!
  • pallaseekhoorn
  • wallaby
  • chaamshoen
  • Kameel02
  • damhert1

HET PARK

Zilveren Uitje van Limburg 2018

11 januari 2018

Op dinsdag 9 januari jl. werd Kasteelpark Born tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht door de leden van de ANWB uitgeroepen tot ZILVEREN UITJE VAN LIMBURG 2018!

Voor het achtste jaar organiseerde het Land van ANWB de verkiezing voor het Leukste uitje van Limburg. Net als voorgaande jaren behoorde Kasteelpark Born tot de shortlist van 10 Leukste Uitjes van Limburg.

Alle genomineerden van de provincie-uitjes en de landelijke uitjes waren uitgenodigd om er een feestelijk middag van te maken tijdens de vakantiebeurs in Utrecht. Deze middag werd gepresenteerd door de Limburgse Stella Gommans, bekend van tv.
Via een beeldscherm werden de bronzen, zilveren en gouden winnaars bekend gemaakt.

Van de provincie Limburg mocht De Miljoenenlijn de bronzen, Kasteelpark Born de zilveren en Kasteeltuinen Arcen de gouden award in ontvangst nemen.

Uit het juryrapport bleek dat de leden van de ANWB erg te spreken zijn over de prijs-kwaliteit verhouding, de bekwaamheid en vriendelijkheid van het personeel en de sfeer van het Kasteelpark. Het eindcijfer voor het Kasteelpark kwam hiermee op een 8.7, ruim boven het gemiddelde van Limburg. Hier zijn we bijzonder trots op!

Dat de Limburgers het Kasteelpark een leuk uitje vinden, blijkt ook uit het feit dat er in 2017 voor het eerst meer dan 80.000 bezoekers de poorten van het Kasteelpark passeerden.

We willen daarom ook iedereen die op ons gestemd heeft ontzettend bedanken. Mede namens uw steun zijn we het Zilveren Uitje van Limburg geworden.
Ook in 2018 hopen we u weer als bezoeker van het Kasteelpark te mogen begroeten.