Vandaag open van 10:00 tot 18:00 Morgen van 10:00 tot 18:00 geopend!
  • savannah1
  • chaamshoen
  • geelkop
  • lepelaar
  • pallaseekhoorn

HET PARK

Boe in de Zoo

19 oktober 2017

Voor de derde keer gaat op vrijdagavond 27 en zaterdagavond 28 oktober het park van 18 – 21 uur open voor Boe in de Zoo: een kindvriendelijke Halloween activiteit. Kom verkleed als heks of tovenaar en loop de verlichte route die door een gedeelte van het park is uitgezet. Onderweg kom je onder meer flamumgo’s en tovenaar met heel veel slangen tegen. Is dat het huis van Hans en Grietje? Help de draak om zijn tong terug te vinden en maak van jezelf een mooie griezelfoto. In het Kriebelhuis kan je kennis maken met echte spinnen en kakkerlakken.
Neem ook een kijkje bij het kruidenvrouwtje. Ze heeft wel heel vreemde plantjes in haar tuin staan! Ook komt er op vrijdagavond een vreemde pizzabakker op bezoek en op zaterdag kun je een meisje helpen om haar hondje terug te vinden.

Lampionnen
Voor kinderen is het erg leuk om een lampion mee te nemen. In het donker passen je ogen zich aan en kun je meer zien dan je denkt! Neem daarom geen zaklantaarn mee. Het licht van de zaklantaarn zorgt er juist voor dat je veel minder goed ziet waar je loopt!
De horeca is deze avonden geopend voor een broodje snack en (warme) dranken.

Entree
De entree deze avonden is € 5,- per persoon. Vouchers van Wow-deal en Social Deal zijn ook geldig. Jaarkaarthouders hebben gratis entree.