Vandaag open van 10:00 tot 18:00 Morgen van 10:00 tot 18:00 geopend!
  • geelkop
  • duufkes
  • sneeuwuil
  • zilvervos2
  • ooievaar

HET PARK

Foxy krijgt vriendjes!

04 februari 2015

Woensdag 18 februari krijgt Kasteelpark Born twee nieuwe bewoners: twee zilvervosjes.

Op 26 november 2014 was in Hart van Nederland te zien hoe twee zilvervosjes een begraafplaats in Zandvoort terroriseerden. De bezoekers vonden het niet prettig dat deze speelse dieren hier los rondliepen. Stichting AAP heeft de dieren toen gevangen en meegenomen naar Almere. Na deze uitzending hebben we gelijk contact opgenomen met Stichting AAP. Voor onze zilvervos Foxy waren we al een tijdje op zoek naar een vriendje of vriendinnetje. De twee vosjes Plata en Zilar uit Zandvoort zijn daarom van harte welkom in het Kasteelpark.

Bij Stichting AAP waren ze ontzettend blij dat er gelijk een nieuw thuis werd gevonden voor deze prachtige dieren. Na een uitgebreide gezondsheids-check zijn de dieren nu klaar voor de verhuizing.

Foxy krijgt vriendjes!