Vandaag gesloten Woensdag van 10:00 tot 18:00 geopend!
 • oehoe3
 • oehoe1
 • wasbeer2
 • savannah2
 • casarca

BEZOEKERS

Vanwege de landelijke maatregelen om Corona in te dammen, blijft de poort van het Kasteelpark t/m 25 januari 2022 gesloten voor bezoekers. Dit geldt ook voor jaarkaarthouders.
Bezoekers die reeds een entreekaart hebben gekocht, ontvangen het bedrag retour.

Entreeprijzen 2022

Volwassenen: € 9,50
Kinderen van 2 t/m 12 jaar: € 7,00
Kinderen tot 2 jaar: gratis (hoeven geen dagkaart)
65+: € 8,50
Gehandicapte volwassene: € 7,00
Gehandicapt kind: € 5,50
Begeleiders van gehandicapten: € 7,00

 • U kunt in ons park ook pinnen.
 • Honden zijn welkom, mits zij kort aangelijnd zijn.
  Bij de kassa zijn poepzakjes verkrijgbaar.
 • Parkeren bij Kasteelpark Born is gratis. Op de Markt is voldoende parkeerplaats.

Jaarkaarten 2022

Volwassenen € 28,50
Kinderen vanaf 2 jaar t/m 12 jaar € 21,00

Verlengen jaarkaart
Volwassenen € 28,50
Kinderen vanaf 2 jaar t/m 12 jaar € 21,00

 • Koop of verleng uw jaarkaart bij voorkeur online.
 • Van jaarkaarthouders die in de periode 15 mei tot 15 december 2020 een jaarkaart hebben aangeschaft of verlengd, wordt de geldigheidsduur van de jaarkaart met een half jaar verlengd. Deze jaarkaarten zijn dus anderhalf jaar geldig. Dit geldt ook voor jaarkaarten die tijdens de eerste lockdown van 2020 zijn verkocht/verlengd.
 • Jaarkaarten die in de periode 15 december 2020 t/m 18 mei 2021 zijn aangeschaft of verlengd hebben als ingansdatum 19 mei 2021. Deze jaarkaarten zijn vanaf 19 mei 1 jaar geldig.
 • Voor jaarkaarten die in december 2021 of daarna zijn gekocht, maken we de geldigheid bekend, zodra we weer weten wanneer het park open gaat.

Nieuwe jaarkaart: vul het formulier in (vergeet bij een kind niet om de achternaam in te vullen) en u ontvangt van ons een factuur. Nadat de factuur betaald is, wordt uw jaarkaart geprint en opgestuurd. Dit duurt minimaal 2 weken.
Ook jaarkaarten die eerder dit jaar (en vorig jaar) zijn gekocht en voorzien zijn van een pasfoto worden thuisgestuurd. 

knop JK bestel


Verlengen jaarkaart: vul het formulier in. U betaalt de verlenging meteen via IDEAL etc.
Bij verlenging blijft u uw huidige pas houden. In de computer wordt de geldigheidsdatum aangepast.
N.B. uw verlenging moet handmatig worden aangepast in het computersysteem en online. U ziet dus niet meteen dat de geldigheid is veranderd bij online reserveren. Bij de kassa is wel bekend dat u online heeft verlengd.

knop JK verleng


Duplicaat jaarkaart
We merken dat kinderen regelmatig met een andere begeleider het park komen bezoeken. Het pasje van het kind moet dan iedere keer van de portemonnee van de ouders naar bijvoorbeeld de portemonnee van de grootouders verhuizen, en omgekeerd. Dit wordt nogal eens vergeten.
In dergelijke gevallen is het handig dat zowel de ouders áls de grootouders een pasje van het kind hebben. Voor het kind kan dan een duplicaat jaarkaart worden aangevraagd: er zijn dan dus twee pasjes in omloop met daarop de foto en de naam van het kind.
Er hoeft dan tussen de ouders en grootouders geen pasje meer te worden uitgewisseld.
Opa en oma dienen dan wel zelf nog een entreekaartje te kopen of hun eigen jaarkaart te gebruiken voor een bezoek aan het park.
Een duplicaat jaarkaart kost € 2,50.

NB. Een duplicaat jaarkaart wordt pas aangevraagd als u dit heeft aangevraagd via het aanvraagformulier "nieuwe jaarkaart" en de kosten heeft voldaan. Bij "opmerkingen" kunt u aangeven dat u een duplicaat wenst.

Cadeaubonnen

Wilt u iemand een bezoek aan het Kasteelpark of een jaarkaart van het Kasteelpark cadeau doen? Dan kunt u een cadeaubon kopen. Omdat de kassa gesloten is, kunt u ons even mailen om dit te regelen.