Vandaag gesloten
 • Bateleur
 • stekelvarken
 • baikaltaling
 • cavia
 • neusbeer1

BEZOEKERS

Entreeprijzen 2021

Vanwege de maatregelen om Corona in te dammen is de verkoop van dagtickets en tickets voor jaarkaarthouders voorlopig stop gezet.

Bij een bezoek aan het Kasteelpark moet u in het bezit zijn van een geldig entreebewijs. Deze zijn alleen online verkrijgbaar. Zonder voucher of jaarkaart krijgt u geen toegang tot het Kasteelpark.

 • Het park bezoeken met kortingskaarten (o.a. Postcodeloterij en Limburgpas) is niet mogelijk.
 • Voor het inwisselen van cadeaubonnen kunt u zich op woensdag, zaterdag of zondag melden bij de kassa tussen 10.00 en 16.00 uur. U hoeft ons hier vooraf niet van op de hoogte te stellen.

Volwassenen: € 9,50
Kinderen van 2 t/m 12 jaar: € 7,00
Kinderen tot 2 jaar: gratis (hoeven geen dagkaart)
65+: € 8,50
Gehandicapte volwassene: € 7,00
Gehandicapt kind: € 5,50
Begeleiders van gehandicapten: € 7,00

 • U kunt in ons park ook pinnen.
 • Honden zijn welkom, mits zij kort aangelijnd zijn.
  Bij de kassa zijn poepzakjes verkrijgbaar.
 • Parkeren bij Kasteelpark Born is gratis. Op de Markt is voldoende parkeerplaats.

Jaarkaarten 2021

Volwassenen € 28,50
Kinderen vanaf 2 jaar t/m 12 jaar € 21,00

Verlengen jaarkaart
Volwassenen € 28,50
Kinderen vanaf 2 jaar t/m 12 jaar € 21,00

Het kopen en verlengen van jaarkaarten is alleen online mogelijk. Jaarkaarten die nieuw worden aangeschaft in de periode dat het park gesloten is, gaan in vanaf het moment dat het park weer open gaat.

Nieuwe jaarkaart: vul het formulier in (vergeet bij een kind niet om de achternaam in te vullen) en u ontvangt van ons een factuur. Nadat de factuur betaald is, wordt uw jaarkaart geprint en opgestuurd. Dit duurt minimaal 1 week.
Ook jaarkaarten die eerder dit jaar (en vorig jaar) zijn gekocht en voorzien zijn van een pasfoto worden thuisgestuurd. 
Verlengen jaarkaart: vul het formulier in. U betaalt de verlenging meteen via IDEAL etc.
Bij verlenging blijft u uw huidige pas houden. In de computer wordt de geldigheidsdatum aangepast.

Formulier nieuwe Jaarkaart

NB. Voor het maken en versturen van de nieuwe jaarkaart hebben minimaal een week de tijd nodig. Pas als u uw jaarkaart ontvangen heeft, kunt u reserveren.
NB. Vergeet niet om ook de achternaam van het kind in te vullen als u een jaarkaart voor uw (klein)zoon of (klein)dochter aanvraagt.

Formulier verlenging Jaarkaart


Duplicaat jaarkaart
We merken dat kinderen regelmatig met een andere begeleider het park komen bezoeken. Het pasje van het kind moet dan iedere keer van de portemonnee van de ouders naar bijvoorbeeld de portemonnee van de grootouders verhuizen, en omgekeerd. Dit wordt nogal eens vergeten.
In dergelijke gevallen is het handig dat zowel de ouders áls de grootouders een pasje van het kind hebben. Voor het kind kan dan een duplicaat jaarkaart worden aangevraagd: er zijn dan dus twee pasjes in omloop met daarop de foto en de naam van het kind.
Er hoeft dan tussen de ouders en grootouders geen pasje meer te worden uitgewisseld.
Opa en oma dienen dan wel zelf nog een entreekaartje te kopen of hun eigen jaarkaart te gebruiken voor een bezoek aan het park.
Een duplicaat jaarkaart kost € 2,50.

NB. Een duplicaat jaarkaart wordt pas aangevraagd als u dit heeft aangevraagd via het aanvraagformulier "nieuwe jaarkaart" en de kosten heeft voldaan. Bij "opmerkingen" kunt u aangeven dat u een duplicaat wenst.

Cadeaubonnen

Wilt u iemand een bezoek aan het Kasteelpark of een jaarkaart van het Kasteelpark cadeau doen? Dan kunt u een cadeaubon kopen. U kunt ons hiervoor even een mail sturen. Zet in uw mail welke cadeaubon(nen) u wenst. U ontvangt van ons een factuur. Na betaling sturen we u de cad

Met het huidige online reserveringssysteem is het niet mogelijk om uw cadeaubon als betalingsmiddel te gebruiken. U kunt zich met uw cadeaukaart melden bij de kassa. U hoeft dus niet online te reserveren en u hoeft dit vooraf ook niet bij ons te melden.

Sluiten

Door de huidige corona-maatregelen is het park;

Door de huidige corona-maatregelen is het park;