Vandaag open van 10:00 tot 18:00 Morgen van 10:00 tot 18:00 geopend!
  • wallaby
  • kroonkraanvogel
  • steppearend02
  • Schildpad02
  • oehoe2

BEZOEKERS

Ridders en Jonkvrouwen

01 september 2020

Van 1 september t/m 31 oktober staat het Kasteelpark in het teken van Ridders en Jonkvrouwen.

Neem bij de kassa een (gratis) paspoort mee en struin het hele park door (wel de eenrichtingsroute volgen!). Hoe wordt je eigenlijk een ridder en wat voor spelletjes speelden ze toen? Zou jij ook mee willen eten of zou je liever op kruistocht gaan? Wie heeft er vroeger in Kasteel Born gewoond en waar dient een ijskelder voor? Ontwerp je eigen wapenschild en laat je vader plaatsnemen in het schandblok. Kortom: een leerzaam en leuk dagje uit.

Ridders en Jonkvrouwen

Meer Nieuw

Sluiten

Alleen toegang met online tickets!

Alleen toegang met online tickets!