Vandaag open van 10:00 tot 18:00 Morgen van 10:00 tot 18:00 geopend!
  • oehoe1
  • hawaiigans
  • neusbeer2
  • koe kwak
  • lynx2

BEZOEKERS

Groepen

Het Kasteelpark is bij uitstek geschikt om met een groep ouderen of mensen met een beperking te bezoeken. Heerlijk wandelen en genieten van een hapje en een drankje op het terras. Kasteelpark Born is een rookvrij park.

TVI4ALL
Ons park heeft het keurmerk TVI4ALL. Dit keurmerk geeft aan dat we goed toegankelijk zijn voor bezoekers die slechter ter been zijn en voor bezoekers die gebruik maken van een rolstoel en rollator.
U kunt heerlijk wandelen en genieten van de dieren en de natuur. Onderweg staan ook vele bankjes waar u even kun pauzeren. 

Entree
De entree voor 65+ is € 10,00 en voor gehandicapten € 8,50 p.p. (ook voor de begeleiders). Als u met meer dan 20 personen komt ontvangt u 15% korting op de entree.

Koffie met vlaai
Als u wilt genieten van koffie met vlaai, moet u dat van tevoren even aangeven. Dan zorgen wij dat er voldoende vlaai aanwezig is.

Lunch
Voor ouderen is er een speciaal luncharrangement: Friet met mayo, snack (kroket of frikandel), flesje fris en Sundae ijs. Als u hier gebruik van wilt maken, kunt u dat aangeven bij de reservering.

Reserveren
Als u met een groep naar het Kasteelpark komt, is het prettig dat we dat vooraf weten. Via de mail of via het contactformulier kunt u uw bezoek bij ons aangeven.
Kunt u svp aangeven:
- op welke datum u komt
- hoe laat u verwacht te arriveren
- met hoeveel personen u komt
- wie de contactpersoon is en op welk telefoonnummer deze bereikbaar is
- of u vlaai of een lunch wenst