Vandaag gesloten
 • wasbeer3
 • Ruine1
 • activiteit1
 • fazant
 • damhert1

BEZOEKERS

Korting op uw bezoek aan Kasteelpark Born?

Onderstaande acties zijn geldig in 2020:

U ontvangt 15% korting op de entree, tenzij anders vermeld.

 1. Jaarkaarthouders van parken aangesloten bij Dier en Park
 2. Stempelboekje van Dier en Park 25% (NB. boekje moet bij een ander park dan Kasteelpark Born zijn meegenomen)
 3. Limburg Pas
 4. Kattenvennen
 5. Lieteberg
 6. 50+ voordeelpas
 7. Navenant Membercard houder
 8. WNF Ranger
 9. Vrijwilligerspas
 10. Zij Actief
 11. KBO Limburg ledenpas 25%
 12. Eyewitness Beek (met flyer)

Jaarkaarthouders van Kasteelpark Born

ontvangen op vertoon van hun jaarkaart korting bij onderstaande partners

1. Parken van Dier en Park
Kasteelpark Born is aangesloten bij de vereniging Dier en Park. Verspreid over Nederland kun je als jaarkaarthouder met korting een van de andere 15 parken bezoeken. De korting verschilt per park. Kijk op de website van Dier en Park voor de deelnemende parken.

Jaarkaarthouders van de aangesloten parken van Dier en Park ontvangen bij Kasteelpark Born 15% korting op de entreeprijs.

2. Kattevennen
In Kattevennen, de Genkse toegangspoort tot het Nationaal Park Hoge Kempen, ligt het accent op de kosmos. Breng een bezoek aan het Cosmodrome en verken het heelal in de 360° dome, wandel langs het planetenpad, speel een potje midgetgolf of ontdek de natuur te paard of met een mountainbike.

Jaarkaarthouders ontvangen 50% korting op de entreeprijs.

3. Lieteberg
Lieteberg is een van de toegangspoorten tot De Hoge Kempen.
Bezoek het insectenmuseum Entomopolis en kom alles te weten over insecten, spinnen en andere kriebelaars. Loop het 3 kilometer lange blotevoetenpad en zet al je zintuigen en beide voeten in om de bijzondere prikkels waar te nemen. Neem tot slot ook nog een kijkje in de Vlinderkoepel met alleen maar Europese vlindersoorten.

Let op: het Blotevoetenpad en de Vlinderkoepel zijn ’s winters gesloten.

Jaarkaarthouders ontvangen 2 euro korting op de Combitickets (Blotevoetenpad + Entomopolis + Vlinderkoepel)

4. Kasteeltuinen Arcen
Kasteeltuinen Arcen is een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. Rondom een historische buitenplaats met een 17e-eeuws kasteel zijn meer dan 15 verschillende imposante tuinen aangelegd. Laat u inspireren door Kasteeltuinen Arcen, ontdek de seizoenen, bewonder de schoonheid van bloemen en planten in de tuinen en waan u in het verleden tijdens een bezoek aan het kasteel. Regelmatig vinden er activiteiten plaats zoals evenementen, bloemenshows en exposities. Bovendien worden er dagelijks rondleidingen gegeven.
Ook voor kinderen is Kasteeltuinen Arcen een bezoek waard! Ze ontdekken het park met een speurtocht, spelen een wedstrijdje midgetgolfen of vermaken zich op het speelstrand. Op vertoon van uw jaarkaart ontvangt u aan de kassa 15% korting op de reguliere entreeprijs. Geldig van 1 april t/m 1 november 2020.
Max. 2 personen per pas.
Niet geldig van 18 t/m 21 september en tijdens avondopenstellingen. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties of gereduceerde tickets.

5. Eyewitness
Bezoek in Beek het museum Eyewitness.
In dit museum beleeft u met prachtige diorama’s en authentieke materialen de Tweede Wereldoorlog in al zijn facetten. Bijzonder is dat het verhaal door de ogen van een jonge Duitse soldaat wordt verteld. Als
jaarkaarthouder ontvangt u 10% korting op de entree.