Vandaag gesloten Zaterdag van 10:00 tot 17:00 geopend!
  • wallaby
  • oehoe3
  • boerenganzen
  • oehoe1
  • parkiet4

BEZOEKERS

Fitness en Zo(o)

18 april 2019

Fitness en Zo(o)

Een van de oudste en een van de jongste bedrijven in Born hebben de handen ineengeslagen. Bij zowel Fitness & Zo als bij het Kasteelpark staan “beweging” en “ontspanning” hoog in het vaandel. Bij een work-out in het sportcentrum zal dat wat meer zweetdruppeltjes kosten dan bij het maken van een wandeling door het Kasteelpark, maar in beide gevallen geeft de activiteit een voldaan gevoel en keer je “lekker in je vel” huiswaarts.

Cadeaubon
Er zijn diverse ideeën op tafel gekomen om de samenwerking vorm te geven. In de loop van dit jaar zullen deze verder uitgewerkt worden.
Er wordt gestart met het uitgeven van een cadeaubon aan nieuwe leden van Fitness en Zo. Sporters die het heerlijk vinden om regelmatig aan hun conditie of kracht te werken in het sportcentrum, ontvangen vanaf 1 maart 2019 bij het afsluiten van een abonnement bij Fitness & Zo een cadeaubon. Met deze cadeaubon kunnen ze met het hele gezin een dagje genieten van Kasteelpark Born of men kan deze inwisselen voor een jaarkaart van het Kasteelpark en regelmatig een wandeling door het mooie park maken.

Ik ga EMB!
Op zaterdagavond 1 juni organiseren we met de ruiïne op de achtergrond een outdoor Spinning Challenge voor het goede doel. Voor meer informatie klik hier.

Sluiten

RESERVEER UW TICKETS ONLINE!

RESERVEER UW TICKETS ONLINE!