Vandaag gesloten Morgen van 10:00 tot 17:00 geopend!
  • parkiet2
  • Schildpad02
  • damhertjong
  • Bateleur
  • savannah1

BEZOEKERS

ZooSite Award "Leukste Nieuwe Aanwinst"

06 mei 2016

Op vrijdag 6 mei kregen we uit handen van het team van ZooSite de award uitgereikt voor “Leukste Nieuwe aanwinst van een niet-EAZA dierentuin” voor de komst van de zilvervossen naar Kasteelpark Born!

ZooSite Award
Ieder jaar worden de ZooSite Awards uitgedeeld aan dierentuinen in Nederland en België. Nadat we al een aantal keer als tweede waren geëindigd, met onder meer de komst van de kamelen en het Kriebelhuis, mochten we deze keer de award in ontvangst nemen.

Zilvervossen
Bij een wandeling door het park heeft u ongetwijfeld staan genieten van deze mooie dieren. Met hun zwart-grijze vacht en witte staartpunt zijn ze een bijzondere verschijning in een dierentuin. Het zijn vrolijke speelse dieren, waar je uren naar kunt kijken. Omdat u ze ook zo bijzonder vindt, heeft u massaal uw stem uitgebracht!
Iedereen die heeft gestemd, willen we hiervoor ontzettend hartelijk bedanken.

Sluiten

RESERVEER UW TICKETS ONLINE!

RESERVEER UW TICKETS ONLINE!